Δείτε Όλα τα Παιχνίδια

Αποστολές & Επιστροφές

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Το ToyStation.gr συνεργάζεται με την Speedex που αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Όσες παραγγελίες υποβάλλονται μέχρι τις 14:00, τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες, επεξεργάζονται από εμάς και αποστέλλονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας καταχωρούνται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Χρόνος Παράδοσης
Η παράδοση των προϊόντων εντός Ελλάδος διαρκεί 1-2 εργάσιμες ημέρες, 1-3 εργάσιμες μέρες για τα νησιά και 3-5 στις δυσπρόσιτες περιοχές.
Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00-18:00. Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Παραλαβή Προϊόντος
Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα, τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.
Σας προτείνουμε, για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση, να επιλέγετε διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα.

Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας. Κάθε παρατήρηση μας κάνει καλύτερους. Στην προσπάθεια λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των Πελατών μας, στα προϊόντα που επιλέγουν από το ToyStation.gr, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσουμε σε όποιον άλλο κωδικό προϊόντος (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας) εσείς επιθυμείτε, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.
Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών (εφόσον υπάρχει τέτοιο) παρά μόνον η αξία των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας όπως επίσης και με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη και δελτίο αποστολής).
Σε περίπτωση αλλαγής θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ή να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση info@toystation.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2351 022 698 ώστε να μας ενημερώσετε για την επιστροφή - αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε, και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής - αντικατάστασης.
Το κόστος αυτής της διαδικασίας (για πρώτη επιστροφή και αντικατάσταση) είναι δωρεάν (εντός Ελλάδος).
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και για να γίνει η αντικατάσταση δωρεάν, είσαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του δέματος.
Στα εποχιακά είδη, όπως χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα, πασχαλινά, σχολικά κ.α δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση: -, Κατερίνη, Τ.Κ. 60100
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφές προϊόντων χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές.

Υπαναχώρηση
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε προμηθευτεί από τo ηλεκτρονικό μας κατάστημα και για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο τότε θα πρέπει η επιστροφή να γίνει σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του και να είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχει ανοιχθεί η συσκευασία του. Επίσης θα πρέπει να συμπληρωθεί μια δήλωση υπαναχώρησης και να αποσταλεί είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στη διεύθυνση info@toystation.gr. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2351 022 698.
Μόλις λάβουμε τη δήλωση υπαναχώρησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση υπαναχώρησης.
Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρία για την υπαναχώρησή του. Εφόσον η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η εταιρία θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερώσει την τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στο πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά στην ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας .

Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και έχουν ανοιχθεί δεν θα πιστώνονται και θα επιστρέφονται πίσω με χρέωση παραλήπτη. Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.