Δραστηριοτήτων

Snainter

CHIM STAR ΝΤΕΦΙ..

Τιμή Web: 6,99€

Snainter

CHIM STAR ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ..

Τιμή Web: 18,99€

Snainter

CHIM STAR ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ..

Τιμή Web: 9,99€

Snainter

ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ PULL BACK 2ΤΜΧ..

Τιμή Web: 13,49€

Snainter

ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ PULL BACK 2ΤΜΧ..

Τιμή Web: 13,49€

Fisher Price

Fisher Price Laugh & Learn Εκπαιδευτική Λάμπα Κάμπινγκ (GRW48)Τα μικρά παιδιά θα διασκεδάσουν κατασκηνώνοντας στο σαλόνι τους με την Εκπαιδευτική Λάμπα της Fisher-Price. Αυτό η Εκπαιδευτική Λάμπα διαθέτει δύο τρόπους παιχνιδιού, πολλές επιλογές χρωμάτων και διασκεδαστικά τραγουδάκια και φράσεις ..

Τιμή Web: 19,99€

Fisher Price

Fisher Price Linkimals Πάντα Ο Αγκαλίτσας (GRG73) To Linkimals™. Πάντα, ο Αγκαλίτσας, της Fisher-Price είναι ένα μαλακό εκπαιδευτικό ζωάκι με φωτάκια, τραγουδάκια και φράσεις που μαθαίνει στα μωρά σχήματα, αρίθμηση, χαιρετισμούς και τρόπους ευγενείας. Και όταν αυτό το Πάντα συναντάει άλλα φιλαράκια ..

Τιμή Web: 29,99€

Fisher Price

Fisher Price Linkimals Κοάλα Το Αριθμούλι (GRG62)Σκαρφαλώνοντας το φοινικόδεντρο με το φιλαράκι τους το Κοάλα, το μωρό κάνει μία απίθανη ανακάλυψη: αυτό το δέντρο έχει τετράγωνα, τρίγωνα και κύκλους! To Linkimals™ Κοάλα το Αριθμούλι της Fisher-Price είναι ένα εκπαιδευτικό ζωάκι με φωτάκια, τραγουδάκ..

Τιμή Web: 39,99€

Little Tikes

Little Tikes  Στράτα Δραστηριοτήτων 3 Σε 1Η πιο διασκεδαστική στράτα για τα πρώτα του βήματα και παιχνίδια! Με φώτα, ήχους και τραπεζάκι/βάση δραστηριοτήτων με 10 παιχνίδια. Χαρακτηριστικά Στράτας: Μόλις το παιδί αρχίζει να σπρώχνει τη στράτα, ο προβολέας φωτίζει με διάφορους χρωματισμούς..

Τιμή Web: 54,99€

Snainter

Πιανάκι με ήχους ζώων, πολλές μελωδίες . Κατάλληλο για παιδιά 9 μηνών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 16 Μήκος 23 Βάθος 8..

Τιμή Web: 15,99€

Snainter

Πιανάκι με ήχους ζώων, πολλές μελωδίες και με φώτα σε διάφορους χρωματισμούς Κατάλληλο για παιδιά 9 μηνών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 8 Μήκος 29 Βάθος 19..

Τιμή Web: 16,99€

Snainter

HUANGER ΜΕΤΑΛΛΟΦΩΝΟ 27ΕΚ. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 18 Μήκος 27 Βάθος 7..

Τιμή Web: 11,99€

Snainter

Με το μουσικό πόνυ της Huanger το παιδί σας μπορεί να παίξει είτε με το ξυλόφωνο είτε με τα σφηνωειδή τουβλάκια αναπτύσσοντας τις οπτικοακουστικές του ικανότητες. • Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα • Ασφαλές και διασκεδαστικό παιχνίδι Κατάλληλο για παιδι..

Τιμή Web: 25,99€

Snainter

Snainter Toys Huanger Μουσικό Τηλεκοντρόλ Κατάλληλο για παιδιά 6 μηνών και άνωΔιαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 21 Μήκος 17 Βάθος 5..

Τιμή Web: 9,49€

Snainter

Γυμναστήριο bebe με πιανάκι. Κατάλληλο για παιδιά 6 μηνών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 37 Μήκος 50 Βάθος 8..

Τιμή Web: 24,99€

Snainter

Συρόμενο ξύλινο σκυλάκι / κροκοδειλάκι σε 2 σχέδια. Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σημειώστε ποιο σχέδιο επιθυμείτε. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 11 Μήκος 30 Βάθος 12..

Τιμή Web: 12,99€

Little Tikes

Little Tikes  Πειρατικό Καράβι Ποδοκίνητο (Ltt40000)Το Little Tikes Πειρατικό Καράβι Ποδοκίνητο είναι ένα σετ παιχνιδιού πειρατών ενώ ταυτόχρονα το παιδί μπορεί να καθίσει πάνω του και να απολαύσει ώρες γεμάτες ευφάνταστες περιπέτειες! Διαθέτει τέσσερις ρεαλιστικούς ήχους και μια καταπακτή-κατά..

Τιμή Web: 49,99€

Snainter

Snainter Toys Ξύλινο Παιχνίδι Με Αυτοκινητάκι Τοποθέτησε το αυτοκινητάκι στο πάνω μέρος της πίστας άφησε το να κατηφορίσει. Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 22 Μήκος: 23 Βάθος: 11..

Τιμή Web: 9,99€

Snainter

ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕ ΗΧΟΥΣ & ΦΩΣ. Πάτησε τα κουμπιά και θα ακούσεις τον ήχο του τρακτέρ και θα ανάψουν τα φώτα του. Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 15 Μήκος: 24 Βάθος: 12..

Τιμή Web: 7,99€

Snainter

Snainter Toys Kaichi Μουσικο Spinner Me Βεντούζαpinwheel με φώτα, μουσική και διάφορους ήχους. Αφού ενεργοποιήσετε το παιχνίδι, θα ανάψει ένας χρωματιστός κύκλος στον ανεμιστήρα, τον οποίο θα πρέπει να πιέσει το παιδί, ενεργοποιώντας έτσι τη μουσική ή άλλους ήχους. • Τροφοδοσία: 2xAA (περιλαμβάνετα..

Τιμή Web: 11,99€

Snainter

Snainter Toys Kaichi Μουσικό Σπιτάκι Με Ήχους Ζώων & Φώτα• Περιέχει: Ήχους ζώων - Σχήματα - Χρώματα Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. • βοηθάει στην ανάπτυξη του συντονισμού και των οπτικών και κινητικών δεξιοτήτων. • Βοηθά στην ανάπτυξη της νοημοσύνης των παιδιών • Ενισχύει τη λογική ικ..

Τιμή Web: 7,99€

Snainter

Το τρενάκι των ζώων με ήχους και φώτα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 21 Μήκος 33 Βάθος 7..

Τιμή Web: 17,99€

Snainter

Snainter Toys Ηλεκτρική Κιθάρα Bebe Με Ήχους & Φωτα Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 26 Μήκος 56 Βάθος 6..

Τιμή Web: 22,99€

Snainter

Snainter Toys Ρακέτα Bebe Με Ήχους & Φως Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 22 Μήκος 13 Βάθος 6..

Τιμή Web: 7,49€

Snainter

Το Musical Night Light Flashlight είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι με αστείους ήχους και φώς. Η λάμπα μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πάτημα του τριγωνικού κουμπιού. Τα εφέ ενεργοποιούνται επίσης εάν το παιχνίδι ανακινείται ελαφρά. Εκτός από τη διασκέδαση του μωρού, αυτό το παιχνίδι θα είναι χρήσιμο σ..

Τιμή Web: 7,99€

Snainter

"Μουσικό ποτηστήρι με φως. Όταν περιστρέφεται το άκρο, η λυχνία προβολέα θα περιστραφεί επίσης Όταν το παιχνίδι ανακινείται σαν να ποτίζει τα φυτά τότε ο ήχος του νερού θα ακουστεί Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 16 Μήκος 18 Βάθος 10"..

Τιμή Web: 7,99€

Snainter

Μουσικό πιανάκι μαϊμουδάκι με ήχους και φώτα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 21 Μήκος 25 Βάθος 7..

Τιμή Web: 10,99€

Snainter

Mini μουσικό ντραμς με ήχους και φώτα και ευχάριστες μελωδίες. Με μεγάλη αντοχή στα πεσίματα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 17 Μήκος 16 Βάθος 6..

Τιμή Web: 6,99€

Snainter

Mini μουσικό ντέφι με ηχους και φώτα και ευχάριστες μελωδίες. Με μεγάλη αντοχή στα πεσίματα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 17 Μήκος 16 Βάθος 6..

Τιμή Web: 6,99€

Snainter

Mini μουσικό πιανάκι με ήχους και φώτα και ευχάριστες μελωδίες. Με μεγάλη αντοχή στα πεσίματα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 17 Μήκος 16 Βάθος 6..

Τιμή Web: 6,99€

Snainter

Mini μουσική τρομπέτα με ήχους και φώτα και ευχάριστες μελωδίες. Με μεγάλη αντοχή στα πεσίματα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 14 Μήκος 20 Βάθος 6..

Τιμή Web: 6,99€

Snainter

Μικρόφωνο Little Singer, ο καθένας μπορεί να γίνει αστέρι! Κάνει την απόδοση του παιδιού τέλεια με 12 διαφορετικά τραγούδια. Το παιχνίδι λειτουργεί με μπαταρίες (2 AA) (δεν περιλαμβάνονται). Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 24 Μήκος 15 Βάθος 8..

Τιμή Web: 8,49€

Snainter

Οχηματάκι δεινοσαυράκι με ήχους και φώτα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 16 Μήκος 18 Βάθος 11..

Τιμή Web: 11,99€

Snainter

Οχηματάκι δεινοσαυράκι με ήχους και φώτα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 16 Μήκος 18 Βάθος 11..

Τιμή Web: 11,99€

Snainter

Οχηματάκι δεινοσαυράκι με ήχους και φώτα. Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 16 Μήκος 18 Βάθος 11..

Τιμή Web: 11,99€

Snainter

Snainter Toys Junca Οχηματάκι Δεινοσαυράκι Με Ήχους Και ΦώταΚατάλληλο για παιδιά 1 έτους και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 16 Μήκος 18 Βάθος 11..

Τιμή Web: 11,99€

Εμφάνιση 1 έως 36 από 146 (5 Σελ.)

Διαδραστικά Βρεφικά Παιχνίδια Δραστηριοτήτων & Εκπαιδευτικά

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη συλλογή σε βρεφικά παιχνίδια δραστηριοτήτων για αγοράκια και κοριτσάκια με ήχους και φως στις χαμηλότερες τιμές! Όλα τα αγαπημένα brands όπως As, Clemmentoni Baby, Fisher Price, Snainter και πολλές ακόμα είναι εδώ! Επίλεξε ανάμεσα σε εκπαιδευτικό τάμπλετ για βρέφη με τραγουδάκια και φρασούλες, τιμόνι bebe με ήχους και φώτα, βρεφικό τραπέζι με λέξεις, αριθμούς, χρώματα και σχήματα, κιθάρα με ήχους και μελωδίες και πολλά άλλα!
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 20€

ToyStation,
Σταθμός στο Παιχνίδι