Επιτραπέζια

Mattel

Mattel Uno Premium 50 Χρόνια (GXJ94)..

Τιμή Web: 14,99€

Hasbro

Hasbro Επιτραπέζιο Classic Card Games Connect 4 (E8388) Το κλασικό παιχνίδι «Connect 4» τώρα σε παραλλαγή: ένα γρήγορο, διασκεδαστικό παιχνίδι με κάρτες! Σε αυτή την εκδοχή του παιχνιδιού «Connect 4», οι παίκτες διαλέγουν 2 Κάρτες Αποστολής από τη στοίβα και κρατούν κρυφά τα μοτίβα. Στη συνέχε..

Τιμή Web: 4,99€

Hasbro

Hasbro Επιτραπέζιο Classic Card Games Cluedo E7589 Το κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου τώρα και σε κάρτες! Σε αυτή την εκδοχή του Clue οι παίκτες χρησιμοποιούν τις κάρτες στοιχείων και τις κάρτες Cluedo ώστε, να μαζέψουν πληροφορίες και να εξαλείψουν τους υπόπτους, τα δωμάτια καθώς, και τ..

Τιμή Web: 4,99€

Hasbro

Hasbro Επιτραπέζιο Classic Card Games Battleship E7971 Η κλασσική σε όλους μας Ναυμαχία τώρα, σε ένα διασκεδαστικό και γρήγορο παιχνίδι με κάρτες! Σε αυτή την εκδοχή της Ναυμαχίας οι παίκτες μπορούν να έχουν ανοιχτές τις κάρτες συντεταγμένων μπροστά τους και να διαλέξουν τις κάρτες Μάχης από τ..

Τιμή Web: 4,99€

ΕΠΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΕΟ!!! (03-204) Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων. Το παραδοσιακό επικοινωνιακό παιχνίδι με λέξεις, για 2 παίκτες, από 8 ετών και πάνω. Πρέπει να προλάβετε να «κρεμάσετε» τον αντίπαλό σας, πριν βρει τη λέξη που κρύψατε. Μόνο έτσι θα κερδίσετε το άθροισμα των βαθμών που έχουν ..

Τιμή Web: 11,99€

ΕΠΑ

ΕΠΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΙΔΑΚΙ & ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ (03-203) Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά & μεγάλους. Το αγαπημένο κλασικό παιχνίδι «Φιδάκι & Γκρινιάρης» επανέρχεται σε 100% ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ! Με πιο ζωντανά χρώματα, ανανεωμένη καρτέλα, ολοκαίνουρια πιόνια, ζάρι και κουτί, απευθύνεται σε ηλ..

Τιμή Web: 9,99€

ΕΠΑ

ΕΠΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (03-259) Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων 2 σε 1. Δύο επιτραπέζια παιχνίδια σε ένα, για 2 έως 6 παίκτες από 6 ετών και πάνω. Το «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ» είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων, με αγωνία και ενδιαφέρον ως το τέλος. Οι ερωτήσεις που πρέ..

Τιμή Web: 11,99€

ΕΠΑ

Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι με λέξεις και κάρτες για όλη την οικογένεια. Το κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι για 4 ή περισσότερους παίκτες, τώρα σε διπλή έκδοση 2 σε 1! Θα καταφέρεις μέσα σε ένα λεπτό να δώσεις στην ομάδα σου να καταλάβει ποια είναι η κρυμμένη λέξη, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις τις ..

Τιμή Web: 16,99€

ΕΠΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΛΕΞΟΦΡΕΝΕΙΑ CLASSIC (03-201)Ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι με λέξεις. Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων σε ελληνική έκδοση επανέρχεται 100% ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ !! Με διαφορετικό σχεδιασμό, νέα μεγαλύτερη καρτέλα, ολοκαίνουρια πιόνια, βάσεις και κουτί, απευθύνεται σε ηλικίες από 8 ετών και πάν..

Τιμή Web: 12,99€

Mattel

Mattel Επιτραπέζιο Pictionary Κάρτες (GXX05)Θα βρείτε τη λέξη; Τώρα το παιχνίδι παίζεται αλλιώς! Χρησιμοποίησε τις κάρτες Εικόνων για να περιγράψεις τις λέξεις! Θα καταφέρει η ομάδα σου να την βρει;..

Τιμή Web: 4,99€

50/50 Games

50 50 games επιτραπέζιο οι 12 θεοί του ολύμπου 505206 Περιηγήσου ανάμεσα στους Ολύμπιους θεούς και προσπάθησε να κερδίσεις την εύνοιά τους. Γνώρισε τις δυνάμεις, αλλά και τις ιδιαιτερότητές τους. Δοκίμασε την οργή του Δία, αλλά και την καλοσύνη του, θαύμασε την ομορφιά της Αφροδίτης και τη σοφία ..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

 BRAINBOX ΦΥΣΗ 93003 Γεμάτο με πληροφορίες για τη χλωρίδα και την πανίδα από όλον τον κόσμο, αυτό το BrainBox είναι ειδικά σχεδιασμένο να βοηθάει τους παίκτες να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές τους ικανότητες. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει διαφορετικές εικόνες από τη φύση. Από τα..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

Brainbox Ταξίδι Στο Χρόνο (93037) Θα σου άρεσε να μπορείς να ταξιδεύεις στον χρόνο; Αυτό το υπέροχο BrainBox είναι ό,τι καλύτερο χάρη στα στιγμιότυπα για τα κύρια γεγονότα και τη ζωή στο παρελθόν! Από τους δεινόσαυρους ως την ανακάλυψη της Αυστραλίας, μπορείς να εξερευνήσεις το παρελθόν με αυτό το ..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

Brainbox Μέσα Μεταφοράς (93058)Ποιο είναι το αγαπημένο σου μεταφορικό μέσο; Παίξε με αυτό το BrainBox και διάλεξε με τι θα σου άρεσε να μετακινείσαι. Σχεδιασμένο έτσι ώστε οι γονείς να παίζουν μαζί με τα παιδιά τους. Αυτό το απίθανο παιχνίδι θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις παρατηρητικές και μνημονι..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

Brainbox Επαγγέλματα (93023)Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Αυτό το εκπληκτικό BrainBox παρουσιάζει στα παιδιά μία ποικιλία συναρπαστικών δυνατοτήτων. Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα βοηθήσει στη βελτίωση της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ..

Τιμή Web: 14,99€

50/50 Games

Μάθε τα πάντα για το ζωικό βασίλειο! Τέσταρε τις γνώσεις σου και συναγωνίσου τους φίλους σου με το νέο επιτραπέζιο ερωτήσεων 50-50 Κουίζ Ζώα! Με 600 ερωτήσεις που καλύπτουν ποικίλα θέματα, μαθαίνεις τις πιο ενδιαφέρουσες και αξιοπερίεργες πληροφορίες.Κανόνες: Ρίξε το ζάρι και απάντησε στην ερώτηση. ..

Τιμή Web: 6,99€

Brainbox

Brainbox Θαλάσσιος Κόσμος (93024)Ανακάλυψε τους ωκεανούς με αυτό το συναρπαστικό BrainBox. Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα βελτιώσει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες. Ο θαλάσσιος κόσμος είναι γεμάτος με φανταστικά πλάσματα. Από τα..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

Brainbox Ελλάδα (93005)Το BrainBox Ελλάδα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απίστευτες στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια και στην παρέα. Βοηθάει στη βελτίωση της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου για τους νομούς, τις μεγαλύτερες πόλεις..

Τιμή Web: 14,99€

Snainter

Brainbox Εικόνες (93010). Εξάσκησε τη μνήμη σου με αυτές τις πρωτότυπες εικόνες! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να τη μάθεις απ'έξω σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κράτα την κάρτα, αν ..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

Brainbox Αθλήματα (93041)Σήκω απ'τη θέση σου, κάνε ζέσταμα...ώρα για παιχνίδι! Γνώρισε τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ'έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. ..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

Brainbox Ζώα (93002)Εξερεύνησε το ζωικό βασίλειο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να τη μάθεις απ'έξω μέσα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντα στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα, ..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

Brainbox Διάστημα (93048)Ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση, δέσε τη ζώνη σου και απογειώσου για μια κοσμική περιπέτεια που θα σε συναρπάσει! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ'έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στη..

Τιμή Web: 14,99€

Brainbox

BRAINBOX ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ (93038) Παίζουμε μαζί, Μαθαίνουμε μαζί! Εξάσκησε τη μνήμη σου με αυτές τις πρωτότυπες εικόνες και μάθε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να τη μάθεις απ'έξω σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντ..

Τιμή Web: 14,99€

Snainter

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ 61 Χ 36 Χ 16..

Τιμή Web: 39,99€

Snainter

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ 51 Χ 31 Χ 11..

Τιμή Web: 28,00€

HASBRO ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΣΚΑΝΑΡΕ ΤΟΝ ΡΕΞ (E9694).ΩΧ!
HASBRO ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΣΚΑΝΑΡΕ ΤΟΝ ΡΕΞ (E9694).ΩΧ!
20%
Hasbro

Οι Μικροί Γιατροί - Σκάναρε Τον Ρεξ (E9694).Ωχ! Ο σκύλος του Cavity Sam, Rex-Ray, έφαγε ένα σωρό πράγματα που δεν έπρεπε, όπως μια εργασία, κάλτσες, παντόφλες-κουνελάκια και ένα κόκκαλο σκύλου. Οι παίκτες προσπαθούν να τον βοηθήσουν να νιώσει καλύτερα αφαιρώντας τα. Ρίξτε ένα από αυτά τα αντικείμενα..

Προσφορά: 19,99€
Τιμή Web: 24,99€

Hasbro

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Connect 4 Blast (E9122)Το παιχνίδι Connect 4 συναντά το Nerf dart blasting! Το Connect 4 Blast είναι ένα συναρπαστικό και ενεργό παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες πυροβολούν στρατηγικά τους χρωματιστούς δίσκους χρησιμοποιώντας τα βελάκια Nerf, που περιλαμβάνονται και τα βελάκια αφρ..

Τιμή Web: 21,99€

HASBRO ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MONOPOLY FAMILY FIGHT NIGHT (E9972)
HASBRO ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MONOPOLY FAMILY FIGHT NIGHT (E9972)
20%
Hasbro

Hasbro Επιτραπέζιο Παιχνίδι Monopoly Family Fight Night (E9972)Μην στεναχωριέστε αν χάσετε… απλώς παίξτε ξανά! Πείτε αντίο στην απογοήτευση της ήττας όταν παίζετε Monopoly και καλωσορίστε το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly Για Τυχερούς Ηττημένους. Αυτή η ξεκαρδιστική εκδοχή του παιχνιδιού Monopoly κορ..

Προσφορά: 19,99€
Τιμή Web: 24,99€

As

Επιτραπέζιο Σκιτσογραφιές (1040-20203)Δεν ζωγραφίζεις καλά; Κανένα πρόβλημα! Σκίτσαρε μία εικόνα από 3 διαφορετικές κατηγορίες: Ποιος; Πού; Τι; Προσπάθησε να κάνεις τους συμπαίκτες σου να μαντέψουν τι ζωγράφισες και γελάστε μέχρι δακρύων! Ποιος θα φτάσει πρώτος στον τερματισμό;..

Τιμή Web: 14,99€

Giochi Preziosi

Επιτραπέζιο Ghost Castle - Ο Πύργος Των Φαντασμάτων (GHT00000)Ποιος μπορεί να αποδράσει από τον Πύργο των Φαντασμάτων; Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου και περιπέτειας! Εξερευνήστε αν είναι αληθινός ο "θρύλος του στοιχειωμένου πύργου των φαντασμάτων" καθώς περιφέρεστε στα δωμάτια του πύργου. Αποφύ..

Τιμή Web: 24,99€

Clementoni

Μαθαίνω & Δημιουργώ Εργαστήριο Ζωγραφικής Ακρυλικό (1038-11021)Εργαστήριο Zωγραφικής με το οποίο το παιδί θα μπορεί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος! Θα μπορεί να ζωγραφήσει σε προτυπομένους καμβάδες με ακρυλικά χρώματα, φορώντας ζωγραφική ποδιά και με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως παλέ..

Τιμή Web: 14,99€

Giochi Preziosi

Επιτραπέζιο Pigcasso (PGC00000)Επιτραπέζιο Pigcasso και…μουσούδες εν δράσει! Το πιο δημουργικό και διασκεδαστικό παιχνίδι καλλιτεχνικών προκλήσεων για όλη την οικογένεια! Ποιος θα καταφέρει να ζωγραφίσει μόνο με τη…μουσούδα του; Ολοκληρώστε πριν τον αντίπαλό σας την πρόκληση με σκιτσογραφίες, σχέδια..

Τιμή Web: 29,99€

Hasbro

Hasbro Επιτραπέζιο Παιχνίδι Risk (B7404) Tο στρατηγικό παιχνίδι της Παγκόσμιας Κυριαρχίας! Μπες στο συναρπαστικό και απρόβλεπτο κόσμο του Risk αν ανήκεις στους τολμηρούς και τους ριψοκίνδυνους! Είσαι έτοιμος να ρισκάρεις; Στόχος σου είναι η μάχη για την Παγκόσμια Κυριαρχία, κατακτώντας μια περι..

Τιμή Web: 34,99€

HASBRO ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MONOPOLY LOL (E7572)
HASBRO ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MONOPOLY LOL (E7572)
20%
L.O.L

Monopoly L.O.L. (E7572)Η Monopoly συναντά το σούπερ χαριτωμένο L.O.L. SURPRISE! Αντί για τοποθεσίες και ιδιοκτησίες, σε αυτήν την έκδοση της Monopoly, τη Monopoly: L.O.L. SURPRISE!, οι παίκτες αγοράζουν, πουλούν και ανταλλάσσουν με τους άλλους παίκτες τις Κούκλες που απεικονίζονται στο ταμπλό του πα..

Προσφορά: 19,99€
Τιμή Web: 24,99€

Clementoni

Clementoni Παζλ 1500 H.Q. Το Άλογο (1220-31811)..

Τιμή Web: 17,99€

Mickey & Minnie

Clementoni Παζλ 24 Maxi S.C Mickey (1200-24481)..

Τιμή Web: 12,50€

Εμφάνιση 1 έως 36 από 168 (5 Σελ.)