Πλαστελίνη - Play Doh

Play Doh

..

Τιμή Web: 4,99€

Play Doh

Εργοστάσιο καραμέλας Play-Doh (E9844)Το εργοστάσιο καραμέλας Play-Doh είναι τροφή για τη φαντασία των μικρών σας, καθώς τα παιδιά δημιουργούν τις δικές τους χαριτωμένες αρκούδες και καραμέλες Play-Doh! Γεμίστε την κορυφή με πλαστοζυμαράκι Play-Doh και, στη συνέχεια, γυρίστε το μοχλό στη μηχανή καραμ..

Τιμή Web: 29,99€

Play Doh

hasbro play-doh swirl lollipop γλειφιτζούρι - 7 σχέδια e7775 / e7911 ..

Τιμή Web: 3,50€

Play Doh

hasbro play-doh cash register ταμειακή μηχανή e6890 Τα παιδιά λατρεύουν τις ταμειακές μηχανές και τώρα μπορούν να έχουν την ολό δική τους Play-Doh Ταμειακή Μηχανή! Δείτε πόσο μπορούν να διασκεδάσουν με τον ενσωματωμένο σαρωτή που κάνει μπιπ κάθε φορά που περνάει ένα προϊόν, τη μηχανή επικόλλησης ..

Τιμή Web: 16,99€

Snainter

ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 24 x 20 x 10..

Τιμή Web: 9,99€

Snainter

ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ. Με πλαστελίνες διαφόρων χρωμάτων και καλουπάκια τριών σχεδιών. Κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 26 x 39 x 7..

Τιμή Web: 13,99€

Snainter

ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ ΠΟΝΥ. Κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 19 x 24 x 6..

Τιμή Web: 6,99€

Snainter

Πλαστοζυμαράκια με 5 βαζάκια. Η συσκευασία περιέχει καλουπάκια για να μπορεί το παιδί να σχηματίσει τούρτες και γλυκά. Για παιδία προσχολικής ηλικίας Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 18 x 24 x 6..

Τιμή Web: 6,49€

Snainter

Πλαστοζυμαράκια με 5 βαζάκια. Η συσκευασία περιέχει καλουπάκια για να μπορεί το παιδί να σχηματίσει μπισκότα διαφόρων ειδών. Για παιδία προσχολικής ηλικίας Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 18 x 24 x 6..

Τιμή Web: 6,49€

Snainter

Πλαστοζυμαράκια με 5 βαζάκια. Η συσκευασία περιέχει καλουπάκια για να μπορεί το παιδί να σχηματίσει αγαπημένα ζωάκια. Για παιδία προσχολικής ηλικίας Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 18 x 24 x 6..

Τιμή Web: 6,49€

Play Doh

Hasbro Play Doh Value Set Ast (E0801) Η δημιουργικότητα των παιδιών αναδεικνύεται μέσω της απλής και ελεύθερης διασκέδασης που προσφέρει το πλαστοζυμαράκι Play-Doh! Αν θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σας με μια πρακτική δραστηριότητα, αυτό το σετ περιλαμβάνει 3 καλούπια και 2 χρώματα Play-Doh πο..

Τιμή Web: 2,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Mini Can Topper Ast (E3365)Το Play-Doh προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά μέσω πρακτικής εμπειρίας! Χαρίστε τους αυτό το εργαλείο που γεμίζει με διασκεδαστικό παγωτό-πλαστοζυμαράκι Play-Doh. Το μίνι σετ που περιλαμβάνει 1 δοχείο πλαστοζυμαράκι Play-Doh κανονικού μεγέθους προσφέρεται για..

Τιμή Web: 2,99€

Mickey & Minnie

As Σετ 2 Βαζάκια Πλαστελίνης 4Oz Minnie (1045-03568)Όση πλαστελίνη Minnie κι αν έχεις, δεν είναι ποτέ αρκετή. Το σετ περιλαμβάνει 2 βαζάκια πλαστελίνης 114γρ το καθένα με την αγαπημένη σου ηρωίδα Minnie!..

Τιμή Web: 1,99€

Play Doh

Playdoh Rolled Ice Cream Playset (E8055)Νέο πλαστοζυμαράκι ανάμειξης χρωμάτων Color Burst μαζί με μια βαφλιέρα για να δημιουργήσεις το μεγαλύτερο trend παγωτού! Ρόλαρε το color burst ζυμαράκι για να δημιουργήσεις υπέροχο ice roll παγωτό! Χρησιμοποίησε τη βαφλιέρα για να δημιουργήσεις κλασσικούς ή χρ..

Τιμή Web: 17,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Dual Color Ast (E7474)Το δημιουργικό αυτό μίνι σετ «μαγειρέματος» είναι ένα διασκεδαστικό διάλειμμα δημιουργικότητας! Το πλήρες σετ Play-Doh περιλαμβάνει μη τοξικό πλαστοζυμαράκι Play-Doh σε 2 διαφορετικά χρώματα σε ένα βαζάκι των 56,70 γραμμαρίων! Περιλαμβάνει επίσης 1 εργαλείο Play..

Τιμή Web: 1,20€

Mickey & Minnie

Όση πλαστελίνη Minnie κι αν έχεις ποτέ δεν είναι αρκετή! Το σετ Τούρτα Πλαστελίνα Minnie περιλαμβάνει 3 βαζάκια πλαστελίνης 114γρ το καθένα σε απίθανα χρώματα με την αγαπημένη σου ηρωίδα Minnie!..

Τιμή Web: 9,99€

Snainter

ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙΑ 16ΤΜ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Όλα τα βαζάκια πλαστελίνης που χρειάζεσαι σε μια υπέροχη συσκευασία. Προϊόν που παράγεται από ασφαλή υλικά. Κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 18 Μήκος: 36 Βάθος: 11..

Τιμή Web: 12,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh  Buildin Compound (E4508) Play-Doh Wheels Υλικά Οικοδομής με 2 πακέτα από βαζάκια των 224γρ πλαστοζυμαράκι. Πάμε μπροστά με οδικές εργασίες! Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχεις καθυστερήσεις μέσα στη μέρα σου – αντιθέτως, αυτό το πακέτο θα σου ανοίξει το δρόμο για δημιουργική διασκέδ..

Τιμή Web: 4,99€

Play Doh

Hasbro Play-Doh Poop Troop (E5810) Play-Doh Poop Troop Με το Poop Troop της Play-Doh τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ξεκαρδιστικές φατσούλες με απίστευτες εκφράσεις! Απλώς σχημάτισε την φατσούλα χρησιμοποιώντας το καλούπι και στη συνέχεια πρόσθεσε μάτια, χέρια και όποιο άλλο αξεσουάρ θέλεις..

Τιμή Web: 16,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Play-Doh Textures And Tools (B3408)Ενθαρρύνετε την περιέργεια και τη δημιουργική σκέψη των παιδιών με το PLAY-DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Υφές και Εργαλεία! Το Set περιλαμβάνει τρεις στάμπες υφής, τρία rollers, δύο στρογγυλά κοπίδια, ψαλιδάκι, στυλό, τρεις κάρτες δημιουργίας διπλή..

Τιμή Web: 16,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Spinning Treats Mixer (E0102) Με κυρίαρχο υλικό την φαντασία δημιούργησε τα πιο όμορφα γλυκά και γίνε ο κυρίαρχος της κουζίνας. Φτιάξε τα αγαπημένα σου cupcakes, μπισκότα, μακαρόν και οτι άλλο μπορείς να σκεφτείς με τη νέα Κουζινομηχανή της Play doh...

Τιμή Web: 17,99€

Mickey & Minnie

As Μονό Βαζάκι Πλαστελίνης Minnie (1045-03572) Όση πλαστελίνη Minnie κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Μπορείς να βρεις τα βαζάκια πλαστελίνης σε διάφορα σχέδια με την αγαπημένη σου ηρωίδα Minnie και τη φίλη της Daisy. Κάθε βαζάκι περιέχει 114γρ πλαστελίνης...

Τιμή Web: 0,99€

Mickey & Minnie

Όση πλαστελίνη Minnie κι αν έχεις, δεν είναι ποτέ αρκετή. Το σετ περιλαμβάνει 6 βαζάκια πλαστελίνης Minnie 114γρ το καθένα...

Τιμή Web: 4,99€

Mickey & Minnie

AS Όση πλαστελίνη Minnie κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Το κουβαδάκι περιλαμβάνει 4 βαζάκια πλαστελίνης 56γρ το καθένα και πολλά εργαλεία για μοναδικές δημιουργίες Minnie! Διαθέσιμο σε διάφορα σχέδια!..

Τιμή Web: 4,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Play-Doh Starter Set (B1169) Το ιδανικό σετ για τις πρώτες του δημιουργίες Play-Doh. Όλα τα βασικά εργαλεία και 4 βαζάκια (224γρ) πλαστελίνης σε διάφανη πλαστική τσαντούλα...

Τιμή Web: 11,99€

Mickey & Minnie

Όση πλαστελίνη με τον αγαπημένο σου ήρωα Mickey κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετή! Το σετ 3D πλαστελινοπαρέα περιλαμβάνει 1 φιγούρα Mickey που περπατάει και ρολάρει, 4 βαζάκια πλαστελίνης των 2oz, εργαλεία, καλουπάκια και πολλά αξεσουάρ!..

Τιμή Web: 9,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Star Wars At At Attack (B5536) Προετοιμαστείτε για αυτή τη μάχη δημιουργώντας αμυντικούς πύργους. Τοποθετήστε Play-Doh στο AT-AT Walker και τοποθετήστε τον Stormtrooper στην μπροστινή θέση...

Τιμή Web: 19,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Mono Bazaki-Single Tub (B6756)Πλάθω ζυμαράκια με τα δυο χεράκια...με πλαστοζυμαράκια Play-Doh . Το παιδί σας θα δημιουργήσει απίστευτα σχέδια, χρησιμοποιώντας τη φαντασία του! Το πλαστοζυμαράκι Play-Doh θα του χαρίσει ατελείωτες ώρες χαράς και δημιουργίας! Διατίθονται σε ποικιλία ..

Τιμή Web: 1,20€

Play Doh

Hasbro Play Doh Mini Koubadaki-Mini Bucket (B4453) Play-Doh, πλάθω έναν κόσμο μαγικό! Χρησιμοποιώντας φαντασία και τα καλουπάκια οχημάτων, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια, σχήματα & φρουτάκια γεμάτα χρώματα! Όλα τα καλουπάκια βρίσκονται μέσα σε κουβαδάκι, για να μεταφέρεται ..

Τιμή Web: 5,99€

Play Doh

 Playdoh Town Figure-2 Σχέδια (B5960). Μάθατε τα Νέα; Η εξερεύνηση στην πόλη πλέον είναι πιο διασκεδαστική απ' ότι φανταζόσουνα! Γνώρισε τα νέα φιλαράκια Play-Doh Town και ξεκίνησε το ταξίδι της ανακάλυψης και δημιουργικότητας! Βάλε τον Παγωτατζή του Play-Doh Town να φτιάξει παγωτό κυπελλάκι .....

Τιμή Web: 6,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Cookie Creations (B0307)Play-doh μπισκότα cookies. Ώρα για Μπισκόταααααα! Δημιούργησε και διακόσμησε όσα μπισκότα μπορείς να φανταστείς με το Νέο σετ Μπισκοτο-δημιουργός! Πλάσε το πλαστοζυμαράκι, διάλεξε σχήμα για το μπισκότο, μετά προσποιήσου ότι το ψήνεις με το φύλλο και τη σπάτουλ..

Τιμή Web: 10,99€

Play Doh

Hasbro Play Doh Mini 4 Pack (23241) 4 βαζάκια των 53γρ (2oz) PLAY-DOH για να δημιουργήσεις, να πλάσεις, να σχηματίσεις ό,τι χωράει η φαντασία σου!..

Τιμή Web: 2,50€

Εμφάνιση 1 έως 32 από 32 (1 Σελ.)