Δείτε Όλα τα Παιχνίδια

Παιχνίδια Σούπερ Μάρκετ

Snainter

Σετ fast food. Περιλαμβάνει pizza, χυμό , pop corn, πατάτες, παγωτό, φρούτα και δίσκο σερβιρίσματος. Υπάρχουν τρόφιμα που θα πρέπει να τα συναρμολογήσεις (σαν να τα ετοιμάζεις πραγματικά) Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά 33*7.5*25.5..

Τιμή Web: 15,99€

Snainter

Παιχνίδι μαγειρικής pizza. Συναρμολόγησε τα τεμάχια και φτιάξε λαχταριστούς συνδυασμούς. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ..

Τιμή Web: 19,99€

Snainter

Σετ fast food. Περιλαμβάνει cheeseburger,  milkshake, pop corn, πατάτες, παγωτό και δίσκο σερβιρίσματος. Υπάρχουν τρόφιμα που θα πρέπει να τα συναρμολογήσεις (σαν να τα ετοιμάζεις πραγματικά) Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά 26*8.5*23..

Τιμή Web: 11,99€

Snainter

Καρότσι σούπερ μάρκετ με τρόφιμα. Ψώνισε όπως ο μπαμπάς και η μαμά.  Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά 48*32*9..

Τιμή Web: 26,99€

Snainter

Σετ fast food. Περιλαμβάνει cheeseburger, hot dog, αναψυκτικό, πατάτες, παγωτό και δίσκο σερβιρίσματος. Υπάρχουν τρόφιμα που θα πρέπει να τα συναρμολογήσεις (σαν να τα ετοιμαζείς πραγματικά) Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά 18*30*7..

Τιμή Web: 10,99€

Snainter

Σετ fast food. Περιλαμβάνει σάντουιτς, αναψυκτικό, πατάτες, παγωτό και δίσκο σερβιρίσματος. Υπάρχουν τρόφιμα που πρέπει να τα συναρμολογήσεις (σαν να τα ετοιμάζεις πραγματικά) Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά 18*30*7..

Τιμή Web: 10,99€

Snainter

Τούρτα που κόβεται 5 τεμάχια. Το σετ περιλαμβάνει μαχαιροπίρουνα και αξεσουάρ τσαγιού. Έτοιμοι για  party!! Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά 45.5*28*7.5..

Τιμή Web: 18,50€

Snainter

Ταμειακή μηχανή με χαρτονομίσματα, πιστωτική κάρτα, scanner και καλαθάκι με τρόφιμα όπως στο super market. Με ρεαλιστικό πληκτρολόγιο. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά 34*15*20.5..

Τιμή Web: 22,99€

Snainter

Ταμειακή μηχανή με χαρτονομίσματα, πιστωτική κάρτα, scanner. Με ρεαλιστικό πληκτρολόγιο...

Τιμή Web: 16,99€

Snainter

ΠΑΓΚΟΣ & ΚΑΡΟΤΣΙ SUPER MARKET . Με ταμειακή μηχανή, καρότσι super market και με πάρα πολλά προϊόντα για να πουλάς!! • Fun Shopping: Δώστε στο μικρό σας τη δική του εμπειρία αγορών. Το σετ είναι ιδανικό για μικρά παιδιά που τους αρέσει να βοηθούν τους γονείς τους στα ψώνια στο super market.. • Χα..

Τιμή Web: 64,00€

Snainter

Snainter Toys Πάγκος Super Market Διατάσεις 93 Χ 79 Χ 50 Με ταμειακή μηχανή, μηχανή καφέ και με πάρα πολλά προϊόντα για να πουλάς!!  Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 44 Μήκος 59 Βάθος 20..

Τιμή Web: 61,99€

Snainter

Σετ μανάβικο. Το σετ αποτελείται από ταμειακή μηχανή, φρούτα και λαχανικά. Κατάλληλο από 4 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 22 x 45 x 16..

Τιμή Web: 25,99€

Snainter

Γίνε ταμίας super market. Πάρε χρήματα, δώσε ρέστα, πέρνα την πιστωτική κάρτα.Με κομπιουτεράκι για να κάνεις τους υπολογισμούς σου. Ζυγαριά για να ζυγίζεις τα φρούτα...

Τιμή Web: 19,99€

Snainter

ΚΑΡΟΤΣΙ SUPER MARKET. Με πολλά φρούτα, λαχανικά και άλλα ψώνια, για να γεμίζετε το καρότσι. Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 49 Μήκος: 43 Βάθος: 9..

Τιμή Web: 30,99€

Snainter

TAMEIAKH MHXANH ΜΠΑΤΑΡΙΑΣΜε πραγματική αριθμομηχανή. Με scanner και υποδοχή πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Ταμείο με χρήματα και πολλά προϊόντα. Κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 19 Μήκος: 33 Βάθος: 19..

Τιμή Web: 23,99€

Snainter

TAMEIAKH MHXANH ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ. Με πραγματική αριθμομηχανή. Με scanner και υποδοχή πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Ταμείο με χρήματα και πολλά προϊόντα. Διαθέτει και ζυγαριά. Κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 17 Μήκος: 42 Βάθος: 17..

Τιμή Web: 27,99€

Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)

Παιχνίδια Σούπερ Μάρκετ

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες τιμές σε παιχνίδια σούπερ μάρκετ όπως ταμειακή μηχανή παιχνίδι, πλαστικά φρούτα που κόβονται.
Όλα τα αγαπημένα brands όπως Snainter και πολλά ακόμα είναι εδώ.

ToyStation,
Σταθμός στο Παιχνίδι