Πίστες - Playset

Hot Wheels

mattel hot wheels monster trucks launch and bash play εκτόξευση και σύγκρουση gvk08 Awesome Hot Wheels Monster Trucks έτοιμο να ξεκινήσει, να συντρίψει, να συντρίψει και να χτυπήσει. Είναι πλήρες παιχνίδι σε ένα κουτί με ένα εκτοξευτή για να φέρει τα παιδιά Monster Trucks κλίμακας 1:64 αερομεταφε..

Τιμή Web: 12,99€

Hot Wheels

Hot Wheels Νταλίκα-Πίστα 2 Σε 1 (GVG37)Σετ Hot Wheels® που... επαναπροσδιορίζει την έννοια της αποθήκευσης και τους αγώνες Hot Wheels® σε μία νταλίκα γεμάτη εκπλήξεις. Τα μικρά παράθυρα στην νταλίκα δείχνουν τα περισσότερα από 20 αυτοκίνητα Hot Wheels® που μπορεί να μεταφέρει και όταν τα παιδιά τραβ..

Τιμή Web: 29,99€

Cars

Mattel Cars Πλυντήριο Color Changers (GTK91) Αυτό το Πλυντήριο Αυτοκινήτων προσφέρει πολλές ώρες παιχνιδιού με αλλαγή χρώματος! Ο κεραυνός Μακουίν θέλει ένα καλό πλύσιμο μετά απο τις περιπέτειές του σε λασπωμένους δρόμους. Ξεκινήστε βάζοντας βενζίνη στον Μακουίν για να μπορέσει να φτάσει στο πλυν..

Τιμή Web: 29,99€

Cars

Mattel Cars Σετ Παιχνιδιού Luigis Tire Shop (GTK82)Ετοιμαστείτε για συναρπαστική δράση με σετ εμπνευσμένα απο την ταινία Disney Pixar Cars! Κάθε σετ παιχνιδιού έχει μοναδικές λεπτομέρειες, εκτοξευτές, κόλπα και λωρίδες για άλματα! Περιλαμβάνονται αξεσουάρ και ένα όχημα για να ξεκινήσει αμέσως η δράσ..

Τιμή Web: 19,99€

Snainter

Σετ πυροσβεστικών οχημάτων. Οργάνωσε την δική σου επιχείρηση κατάσβεσης και διάσωσης σαν αληθινός πυροσβέστης. Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 32 Μήκος 40 Βάθος 11..

Τιμή Web: 21,99€

Snainter

Παρκινγκ 3 ορόφων με 5 αυτοκινητάκια. Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 37 Μήκος 42 Βάθος 11..

Τιμή Web: 27,99€

Snainter

Αστυνομικό τμήμα με οχηματάκια Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνωΔιαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 23 Μήκος 23 Βάθος 7..

Τιμή Web: 9,99€

Snainter

Αστυνομικό αεροπλάνο μεταφορέας οχημάτων με ήχους και φως. Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά: Ύψος 31 Μήκος 46 Βάθος 14..

Τιμή Web: 29,99€

MatchBox

Mattel Matchbox Εργοτάξιο Σετ Παιχνιδιού (Fwv08) Ρεαλιστικά σετ δράσης που εμπνέουν τη φαντασία των παιδιών και πολλές ιστορίες! Γκρεμίστε ολόκληρο το κτίριο και χτίστε το ξανά ώστε να φαίνεται ολοκαίνουργιο με το Εργοτάξιο Matchbox™. Περιλαμβάνει έναν γερανό και μια μπάλα κατεδάφισης για την ανατρ..

Τιμή Web: 29,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Γκαράζ (GNL70) Το Hot Wheels™ City Γκαράζ είναι το μόνο γκαράζ που τα αυτοκίνητα μπορούν να πηδήσουν από τον ένα όροφο στον άλλον! Χρησιμοποιήστε το ασανσέρ για να μεταφέρετε τα αυτοκίνητα σε οποιοδήποτε επίπεδο και σταθμεύστε εκεί ή κατεβείτε πηδώντας στον κάτω όροφο. Τα παιδιά μ..

Τιμή Web: 24,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Ράγες Πίστας-3 Σχέδια (GLD47).Η σειρά Hot Wheels® Track Builder δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δημιουργήσουν πίστες για συναρπαστικούς αγώνες και κόλπα! Η συλλογή με τις ευθείες προσφέρει στα παιδιά συνολικά μία πίστα μήκους 1 μέτρου και διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώμα..

Τιμή Web: 2,99€

Cars

Cars Σετ Παιχνιδιού Αγωνιστικό Συνεργείο (GJW43) Στο Συνεργείο του Rust-eze μπορείτε να ετοιμάσετε τα αυτοκινητάκια σας, κλίμακας 1:55, για αγώνες. Τροφοδοτήστε με βενζίνη στην αντλία, ρυθμίστε τον κινητήρα σας στην πλατφόρμα και δοκιμάστε την αεροδυναμική του αυτοκινήτου σας στο τούνελ. Στη συνέχε..

Τιμή Web: 19,99€

Snainter

Σετ πυροσβεστικού οχήματος με φιγούρα πυροσβέστη. Για παιδιά που αγαπάνε τη δράση, κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 26 x 32 x 10..

Τιμή Web: 15,99€

Snainter

Σετ αστυνομικών οχημάτων με δύο φιγούρες αστυνόμων. Για παιδιά που αγαπάνε τη δράση, κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 33 x 31 x 14..

Τιμή Web: 21,99€

Snainter

Σετ στρατιωτικών, περιλαμβάνει τζιπάκι, τανκς και στρατιώτη. Για παιδιά που αγαπάνε τη δράση, κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 26 x 32 x 11..

Τιμή Web: 14,99€

Snainter

ΣΕΤ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑΚΙΑ. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 29 x 21 x 4..

Τιμή Web: 5,99€

Snainter

ΣΕΤ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 29 x 21 x 4..

Τιμή Web: 5,99€

Snainter

ΣΕΤ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑΚΙΑ. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 29 x 21 x 4..

Τιμή Web: 5,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Monster Trucks - Σετ Παιχνιδιού (ΜΤ Σούπερ Λουπ) GKY00 Μία αυθεντική πίστα με λουπ Hot Wheels® για επικές αναμετρήσεις! Αυτή η καταπληκτική πίστα, σας επιτρέπει να κάνετε αγώνες ταχύτητας με το αγαπημένο σας αυτοκινητάκι Hot Wheels® και τα σούπερ δυνατά Hot Wheels® Monster Truck..

Τιμή Web: 24,99€

Snainter

ΑΥΤΟΚ/ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ 2 ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ & 2 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΥΨΟΣ 35 - ΠΛΑΤΟΣ 53 - ΒΑΘΟΣ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ..

Τιμή Web: 14,99€

Snainter

ΣΕΤ ΟΧΗΜΑΤΑΚΙΑ 4 ΣΧΕΔΙΑ Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 24 Μήκος: 18 Βάθος: 4..

Τιμή Web: 3,99€

Snainter

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 52 Μήκος: 66 Βάθος: 7..

Τιμή Web: 29,99€

Snainter

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 160 ΕΚ Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 33 Μήκος: 49 Βάθος: 5..

Τιμή Web: 20,99€

Snainter

ΣΕΤ ΠΥΡΟΣΒ. ΟΧΗΜΑΤΑΚΙΑ 4 ΣΧΕΔΙΑ Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 24 Μήκος: 18 Βάθος: 4..

Τιμή Web: 3,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Αξεσουάρ Σύνδεσης Πιστών City-3 Σχέδια (FXM38) Tα Σετ με Αξεσουάρ Πίστας Hot Wheels™ City είναι μία συλλογή με ευθείες, στροφές και διασταυρώσεις για να μεγαλώσετε και να ενώσετε τα σετ σας και να φτιάξετε μία επική Πόλη Hot Wheels™. Το καθένα πω..

Τιμή Web: 2,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Deluxe Σετ Παιχνιδιού City (FNB15).Εμπνεύστε τη φαντασία των παιδιών με τα μοναδικά σετ παιχνιδιών της σειράς Hot Wheels® City. Το κάθε σετ είναι βασισμένο σε ένα σημείο της πόλης που εμπνέει πολλές ιστορίες δράσης. Ιδανικά για τα παιδάκια που ψάχνουν νέους τρόπους για να παίζουν μ..

Τιμή Web: 24,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Αγωνιστικές Πίστες-2 Σχέδια (GBF81)Τα παιδιά μπορούν να αναμετρηθούν με τους φίλους τους σε αγώνες δράσης και επικά κόλπα! Τα παιδιά μπορούν να τεστάρουν τις ικανότητές τους σε 3 προκλήσεις που περιλαμβάνουν ντριφτ, αγώνα ταχύτητας και μια τολμηρή ανάβαση σε λόφο. Στο σετ Πίστας Dr..

Τιμή Web: 14,99€

ΠΙΣΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
ΠΙΣΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
39%
Snainter

ΠΙΣΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙ. Εκτόξευσε στην πίστα το αυτοκινητάκι σου. Προσχή μην το φάει το λιοντάρι!! Το σετ περιλαμβάνει ένα μεταλλικό αυτοκινητάκι. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 33 Μήκος: 55 Βάθος: 11..

Προσφορά: 19,99€
Τιμή Web: 32,99€

Snainter

Σετ στρατιωτικών, περιλαμβάνει τζιπάκι, ελικόπτερο και στρατιώτη. Για παιδιά που αγαπάνε τη δράση, κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις συσκευασίας σε εκατοστά ύψος - μήκος - πλάτος 26 x 24 x 11..

Τιμή Web: 9,99€

Snainter

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ 792ΕΚ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ. Η σειρά Orbital Racing διακρίνεται από ποιοτικούς αυτοκινητοδρόμους. Η πίστα έχει μήκος 792εκ και υπάρχει η δυνατότοτητα να διαμορφωθεί ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη. Με τεράστια διαδρομή σχεδόν 8 μέτρων και με δύο λούπες. Τα αυτοκίνητα κινούνται με δυναμό...

Τιμή Web: 69,99€

Snainter

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ 554ΕΚ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ. Η σειρά Orbital Racing διακρίνεται από ποιοτικούς αυτοκινητοδρόμους. Η πίστα έχει μήκος 554εκ και υπάρχει η δυνατότοτητα να διαμορφωθεί ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη. Το σετ περιλαμβάνει 2 χειριστήρια χειροκίνητα, 2 αυτοκινητάκια και μετρητή γύρων. Διαστάσε..

Τιμή Web: 57,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Βασικές Πίστες City-8 Σχέδια (FRH28)"Ανακαλύψτε τα Καλύτερα Μέρη για Δράση στην Πόλη των Hot Wheels® Εμπνεύστε τη φαντασία των παιδιών με αυτά τα σετ δράσης της σειράς Hot Wheels® City Το κάθε σετ είναι βασισμένο σε ένα σημείο της πόλης που εμπνέει πολλές ιστορίες δράσης, όπως έ..

Τιμή Web: 9,99€

Hot Wheels

Mattel  Hot Wheels Πίστες City Με Τέρατα (FNB05)"Ιστορίες με Απίθανη Δράση Αυτά τα σετ δημιουργούν συγκλονιστικές ιστορίες δράσης με μεγάλες προκλήσεις. Οικεία θέματα και μεγάλες μονομαχίες που εμπνέουν τη φαντασία. Τα παιδιά μπορούν να αντιμετωπίσουν τον κροκόδειλο που κρύβεται στο γκαράζ, ..

Τιμή Web: 15,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Dc Πίστα Πιστόλι Batman Vs Superman (DPL87) Αυτή η συναρπαστική Hot Wheels® πίστα πιστόλι είναι εμπνευσμένη από την DC Comics με την αφθονία των σούπερ ηρώων δράσης και περιπέτειας. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα μοναδικό die cast αυτοκινητάκι και δημιουργεί μια νέα αποστολή για να νικ..

Τιμή Web: 12,99€

Hot Wheels

Mattel Hot Wheels Marvel Avengers Πίστες 2 Σχέδια (DKT27)Εμπνευσμένα από περιπέτειες των σούπερ ηρώων της Marvel, όπως ο Spiderman, ο Ironman κα. Περιλαμβάνει 1 αυτοκινητάκι. Καθένα πωλείται ξεχωριστά. Σχέδια και χρώματα μπορεί να διαφέρουν...

Τιμή Web: 12,99€

Snainter

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ Β/Ο Διαστάσεις κουτιού σε εκατοστά Ύψος: 29 Μήκος: 48 Βάθος: 5..

Τιμή Web: 18,99€

Εμφάνιση 1 έως 36 από 37 (2 Σελ.)